Cégismertető


Általános információk:

A vállalkozás neve:

PERFECT-PHONE KFT.

Székhelye:

7100 Szekszárd, Szent László. u. 11.

A vállalkozás
vezetőjének neve:

Gyuricza János

Adószám:

10336201-2-17

Alapító okirat kelte:

1990. 02. 01.

Cégjegyzék szám:

Cg. 17-09-000284

Statisztikai számjel:

10336201-4521-113-17

Bankszámlaszám :

12071001-00105072-00100006

Fő tevékenységi körök:

Távközlési, informatikai hálózat építés, szerelés, tervezés, kereskedelem, szállítás, szolgáltatás
A vállalkozás rövid ismertetése:

A Perfect-Phone Kft.-t sokéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező távközléstechnikai és informatikai szakemberek alapították 1990-ben. Fő tevékenységi területünk a számítástechnikai, távközlési, vagyonvédelmi és automatizálási rendszerek értékesítése, szerelése és üzemeltetése.

Cégünk a kulcsemberek mellett képzett szakembergárdával rendelkezik. Készen áll a kor technológiájának megfelelő számítástechnikai, távközlési, és vagyonvédelmi építési feladatok kivitelezésére hálózatos és berendezéses területen egyaránt.

A dolgozók szakmai továbbképzésére nagy hangsúlyt fektet a cég vezetése, elsősorban a gyártó cégek szakmai tanfolyamai révén. Kábelszerelőink elsajátították és gyakorlatban alkalmazzák a korszerű fénykábeles kötéstechnikákat. Építőcsapatunk alkalmazza a léges fénykábel építést, mint új építési módszert.

A számítástechnikai hálózatépítés terén a RIT, a KeLine, a Nexans (Alcatel) és az R&M regisztrált installátorai vagyunk. Berendezéses és informatikai szakembereink a jelenleg legkorszerűbb digitális berendezéseket telepítik.

Kiterjedt partnerkapcsolati rendszerünk lehetővé teszi hogy rendszerintegrátori szerepet vállaljunk, és ügyfeleinknek mindig a legkedvezőbb műszaki megoldást ajánljuk. A Perfect-Phone Kft. stabil pénzügyi helyzetével és projekt vezetési szakértelmével biztosítja a megvalósítandó rendszerek tervezését, kivitelezését, és karbantartását.

Az általunk forgalmazott kommunikációs rendszerekben kiemelt helyet kapnak a Panasonic, Alcatel, D-Link, Linksys, 3COM, Cisco kiváló minőségi eszközei. A körzet legnagyobb viszonteladójaként kiemelt támogatást élvezünk a gyártók, forgalmazók részéről. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik, hogy rendszereinket mindig a legújabb fejlesztési eredmények és jövőbe mutató kutatási irányok figyelembevételével tudjuk tervezni, hosszútávon biztosítva az így felépített megoldások értékállóságát, bővíthetőségét.

A minőség folyamatos javítása érdekében a Perfect-Phone Kft. 1998-tól ISO 9001, 2002-től ISO 9001.2000 minőségbiztosítási rendszert működtet, melyet a TÜV Rheinland Euroqua Kft. tanúsított.

Cégfilozófiánk szerint hosszú távú partneri kapcsolatokat csak megbízható termékekkel, minőségi szolgáltatással és ügyfeleink minden igényét kielégítő kiszolgálással lehet kialakítani és fenntartani. Törekszünk a komplex megoldások szállítására, háttérként magas színvonalú szervizszolgáltatással. Hosszútávon megbízható partnereivé kívánunk válni kis-, közepes- és nagyvállalatoknak egyaránt.