Video megfigyelő rendszerek


Video megfigyelő rendszereinkkel figyelemmel kísérheti, hogy mi történik üzlete, irodája, telephelye távoli pontjain.

A biztonsági kamerák képei egy központi helyen megfigyelhetők és rögzíthetők.

Akár távollétében is rápillanthat a rendszerre, hiszen berendezéseink több típusa is rendelkezik a távoli hozzáférést is biztosító funkciókkal.

Video rögzítők:

A video rögzítő berendezések teszik lehetővé, hogy a biztonsági kamerák képeit ne csak láthassuk, hanem rögzíthessük, és tárolhassuk is. A rögzített video felvételek visszajátszáskor lassíthatók, gyorsíthatók, ez az események kiértékelését megkönnyíti.

A felvételek rögzítésekor a tárolókapacitás megtelte után az új felvételek a legrégebbiek helyére kerülnek külön beavatkozás nélkül. Ez biztosítja, hogy mindig a legfrissebb felvételek vannak meg. Így a rendszer méretezésétől függően az utolsó napok, hetek eseményei visszajátszhatók. A készülékek legtöbbjével bizonyos felvételeket CD-re, DVD-re másolhatunk.

A digitális asztali videorekorderek 4, 9 vagy 16 kamera képének rögzítésére alkalmasak. A legtöbb készülék rendelkezik távoli eléréssel, mozgásérzékelés funkcióval, külső érzékelő csatlakoztatási lehetőséggel és alarm kimenettel.

A számítógép alapú rendszerek 4, 8, vagy 16 kamera képének megjelenítésére és rögzítésére alkalmasak. Az IP kamerák kezelésére kifejlesztett változat lehetővé teszi a távoli, akár másik telephelyen, vagy másik városban felszerelt kamera képének megjelenítését és rögzítését is. A kamera jelek átvitelét ebben az esetben adat kapcsolat biztosítja, amely lehet a telephelyen meglévő, illetve a másik telephellyel összeköttetést biztosító számítástechnikai hálózat, vagy akár szélessávú Internet kapcsolat is.

A számítógép alapú rendszerek természetesen rendelkeznek az asztali rögzítőknél említett biztonsági és kényelmi funkciókkal, sőt bizonyos típusuknál a biztonsági fejlesztések olyan új lehetőségeket kínálnak, amelyek képesek felismerni a képen megjelenő idegen tárgyat, hiányzó objektumot, fókuszvesztést, vagy kamera szabotázst is.


Kamerák:


A kamerák típusának és helyének kiválasztása rendkívüli jelentőségű a rendszer használhatósága szempontjából.

Jó minőségű ipari kamerák, dome kamerák, infra kamerák, IP kamerák, rádió összeköttetéssel működő kamerák, vízálló ás fűthető kültéri kamera házak, infra lámpák állnak rendelkezésre egy jól használható rendszer kialakításához.

Azokon a helyszíneken, ahol állandó biztonsági személyzet figyeli a területet, javasolt forgatható és zoomolható kamerákat is telepíteni, ezzel a megfigyelés és a beavatkozás hatékonysága növelhető.

A video megfigyelő rendszerek telepítésével, a videorögzítő berendezések, kamerák és kiegészítők megválasztásával kapcsolatos szaktanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

A telepítendő rendszereket a megrendelővel történt helyszíni egyeztetés alkalmával felmérjük, és díjmentes árajánlatot adunk. Komplett kivitelezést vállalunk a tervezéstől a kábelezésen és a kamerák, jelátviteli eszközök telepítésén keresztül a rendszer beállított, üzemkész átadásáig.

További információért hívja szervizünk 74/ 529-628-as telefonszámát, vagy írjon a video@perfect-phone.hu e-mail címre.