EMMA - Enterprise Multi Medikai Alkalmazás


Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) töretlen fejlődése, valamint a szoftver iránt mutatkozó egyre nagyobb igény hívta életre az EMMA Solution Certified Partnerség rendszerét.

A Perfect-Phone Kft. az Enterprise Group minősített partnereként jogosulttá vált az EMMA magyarországi bevezetésére, illetve annak önállóan végzett supportjára is. Cégünk a már említett tevékenységen kívül a medikai alkalmazás ügyféloldali méretezésének és infrastrukturális környezetének önálló kialakítására is engedélyt kapot.


"Mi, az Enterprise Group-nál bízunk abban, hogy egyre több potenciális viszonteladó ismeri majd fel az európai normáknak megfelelő egészségügyi informatikai rendszer kialakításában rejlő lehetőségeket. Az EMMA 2.0 bevezetésével egyre fokozottabb igény mutatkozott szerződött partnerek bevonására, akik a vállalatunk által felállított szigorú követelményeknek eleget téve, közvetlenül a mi szakmai felügyeletünk alatt válnak képessé a medikai alkalmazás implementálására és hiteles képviseletére"- mondta Orbán Előd, a 100%-ig magyar tulajdonban levő vállalat ügyvezető igazgatója.
További információért keresse munkatársainkat a 74/ 529-629 telefonszámon, az emma@perfect-phone.hu e-mail címen, vagy látogasson el az Enterprise Group honlapjára.