Telefonszaküzlet


Címünk:

Szekszárd, Szent László u. 11.


Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig 7:30 - 16 óráig.Ha szeretne többet tudni a megvásárolni kívánt berendezésről, vagy szakértő segítségét igénybe venni az ön igényeinek leginkább megfelelő készülék kiválasztásában, akkor nálunk jó helyen jár.

Üzletünkben kipróbálhatja a telefonok, faxok és egyéb készülékek funkcióit. Segítünk megtalálni az elvárások és az ön által ismertetett működési környezet lehetőségeinek leginkább megfelelő készüléket. Tájékoztatást kaphat a különböző eszközök együttműködési lehetőségeiről, vagy annak korlátairól.

Üzletünkben megvásárolhatja az alábbi termékcsoportokat: távközlési berendezések, kiegészítők, tartozékok és még néhány dolog, amit elsőként talán nem nálunk keresne.

Vezetékes telefonok

Asztali és falra szerelhető telefonkészülékek a legegyszerűbbtől a kihangosítható, hívószám-kijelzős, üzenetrögzítős vagy akár az SMS küldésre alkalmas modellekig.

Megtalálja kínálatunkban a gyengén látók számára kifejlesztett, extra nagy nyomógombokkal és Braille írásjelekkel ellátott speciális telefont is.


DECT készülékek

Szinte minden készülék rendelkezik hívószám-kijelzés funkcióval, néhány típus kihangosítható, SMS küldésre és fogadásra alkalmas, és elérhető az üzenetrögzítős változat is. Létezik több kézibeszélős típus is, amelynél a telefonvonal minden kézibeszélőről elérhető, és a hívások egymás között átkapcsolhatók. Természetesen a hordozható készülékek egymást felhívhatják a fővonal használata nélkül is.


Faxok

Megtalálja üzletünkben a hőpapíros készülékek és a normál papíros berendezések közül a hőtranszferes, tintasugaras és lézerfaxokat egyaránt. Vannak multifunkciós eszközök scanner, nyomtató és fénymásoló funkcióval.

Természetesen megvásárolhatja nálunk a készülékek kellékanyagait: hőpapír tekercset, tintapatront, nyomtató fóliát, tonert és dobegységet is.


IP telefonok és adapterek

Az IP telefonok és a VoIP technológia használatával akár ingyen telefonálhat rendszeren belül, és rendkívül alacsony percdíjakkal hívhat hagyományos telefonokat belföldön és külföldön egyaránt.

A VoIP adapterek segítségével az Interneten keresztüli telefonálást a meglévő telefonrendszerébe is integrálhatja. A megoldással több telephely ingyen beszélhet egymással, legyenek akár egymástól távoli városban vagy országban. Kiváló lehetőség távmunkában foglalkoztatott munkatársak telefonos elérésére is.


Konferencia telefonok

Tárgyalótermek értékes kiegészítője egy jó minőségű konferencia telefon. Segítségével a távollévők is bevonhatók egy tárgyalásba, esetleg több tárgyalóteremben jelenlévők folytathatnak közös megbeszélést.

Különböző méretű tárgyalókba eltérő berendezések üzembe helyezése lehet célszerű, az adott helyiség méretétől és elrendezésétől függően.

A termékpalettán a 6 személyestől akár a 30-40 személyes tárgyalók kiszolgálására alkalmas típusokig többféle készüléket talál.


Kaputelefonok


Audio és video kaputelefonok családi házhoz,
alközponti kaputelefon rendszerek,
digitális kaputelefon rendszer társasházakhoz.

A kaputelefonokról bővebben itt olvashat.


Vezetékes telefonok és faxok tartozékai


Eredeti és utángyártott tartozékok:

Vezetékek (helyben szerelve, egyedi méretben is), konnektorok, elosztók, csatlakozók, toldók, hálózati kábelek, kézibeszélő zsinórok, tápegységek, mikrokazetták, fülhallgatók, fejhallgatók, faxpapírok, festékpatronok, tonerek, dobegységek


Mobiltelefon tartozékok


Eredeti és utángyártott tartozékok:

akkumulátorok, előlapok, készülékházak, tokok, nyakpántok, vezetékes és bluetooth fülhallgatók, kihangosítók, hálózati, asztali és autós töltők, memória kártyák, antennák, antenna adapter kábelek, adatkábelek, kijelzővédő fólia, asztali és autós készüléktartók, SIM kártya olvasók.


Elemek, akkumulátorok, töltők

elemek:
hagyományos, féltartós és tartós elemek minden készülékhez, fotoelemek, gombelemek, rúdelemek

akkumulátorok:
elem méretű akkumulátorok, akkumulátor packok, forrfüles akkumulátorok

töltők:
hálózati feszültségről és szivargyújtóról is működtethető töltők, univerzális töltők, gyorstöltők


Feltöltőkártyák, elektronikus feltöltés

Elektronikus egyenleg feltöltés és feltöltőkártyák mindhárom magyarországi mobilszolgáltató "kártyás" előfizetéseihez.

Neophone feltöltőkártya, amellyel vezetékes, vagy Internetes telefonról meglepően alacsony költséggel telefonálhat belföldön és külföldön egyaránt.


Kiegészítők


CD tartók (tokok, asztali tartók, állványok), vezeték nélküli csengők, fejhallgatók, multimédia hangszórók, kapcsolóórák, hálózati adapterek, univerzális infra távirányítók, digitális és rádióvezérlésű órák, időjárás állomások, stb.