Telefon rendszerek


Cégünk megalakulása, 1990. óta foglalkozunk telefonközpontok, telefon rendszerek telepítésével, üzemeltetésével. Telefonközpontjaink között megtalálja a legkisebb, 4 mellékállomásos kisközpontot és a nagyobbakat, akár a több ezer mellékállomás kezelésére alkalmas nagyvállalati rendszerekig.

Néhány mellékes analóg, ISDN és VoIP központként a DeTeWe, Linksys, PAX, TS és Tiptel gyártmányú készülékek közül javasoljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Ezekkel egy kisebb iroda vagy családi ház telefonigényei kiszolgálhatók.

A nagyobb központok terén a Panasonic és az Alcatel-Lucent berendezéseit kínáljuk. Tapasztalatunk szerint ez a két gyártó élen jár a fejlesztésekben, a legújabb technológiák megjelennek az új központ verziókban. Megoldott a meglévő berendezések szoftver-frissítése, az új funkciók telepítése, így a készülékek nem avulnak el az új technológiák megjelenésével. A központok minden felmerülő távközlési igény kiszolgálására alkalmasak, mindemellett kedvező az általuk képviselt ár-érték arány.

Munkatársaink folyamatos szakmai képzésben részesülnek, jól ismerik a telefonközpontok és a kapcsolódó berendezések által kínált funkciókat és szolgáltatásokat, így mindig az Önnek megfelelő, legkényelmesebb, legkedvezőbb megoldást nyújtó módon tervezzük, telepítjük és programozzuk a telefonrendszert.

Javaslatot teszünk a telefonköltséget csökkentő megoldásokra és a felhasználó számára legegyszerűbben kezelhető, mégis hatékony kényelmi szolgáltatások kialakítására, beállítására.

Napjaink Alcatel-Lucent és Panasonic rendszerei közül már a legkisebbek is alkalmasak a már megszokott hívás átirányítás, hívás átadás, mellékállomási híváskorlátozás mellett a személyhez köthető PIN kódos híváskorlátozásra, a beszélgetés adatainak átküldésére egy számítógépes alkalmazás (pl. díjrögzítő szoftver, szállodai rendszer, stb.) számára.

Rendelkeznek a hangbemondással bejelentkező automata kezelő funkcióval, ARS funkcióval, amely több telefonszolgáltató használata esetén lehetővé teszi a legkedvezőbb díjú hívásirány automatikus kiválasztását a tárcsázott szám alapján.

Rendszereink között megtalálja az analóg, az ISDN2, az ISDN30 vonalakkal kompatibilis berendezéseket egyaránt.

A telefonközpontok a megfelelő bővítőkártyák, vagy külső eszköz segítségével csatlakoztathatók VoIP rendszerekhez (VoIP: Voice over Internet Protocol, hangátvitel Internet Protokol segítségével). Ezzel a megoldással a hagyományosnál jóval alacsonyabb távolsági és nemzetközi díjakat kínáló VoIP telefonszolgáltatók érhetők el.

További lehetőség, hogy több telephely telefonközpontjai ezen a módon "ingyen" kommunikáljanak egymással, vagy pl. távmunkában foglalkoztatott munkatársak otthon használhassák a telefonközpont mellékállomását, és annak legkülönfélébb szolgáltatásait.

Egy minden igényt kielégítő telefonrendszer kialakításának feltétele a telepítési helyszín lehetőségeinek felmérése, a felhasználói igények megismerése, és a leendő felhasználó megfelelő tájékoztatása a különböző műszaki lehetőségekről.

Kérje díjmentes helyszíni egyeztetésünket és árajánlatunkat szervizünk 74/ 529-628 telefonszámán, vagy az alkozpont@perfect-phone.hu e-mail címen.